Home / DotA 2 Item / The Compendium TI4
The Compendium TI4

The Compendium TI4

Cũng như năm ngoái TI3, Valve tiếp tục phát hành compendium. Năm nay, nội dung có thay đổi so với năm ngoái. Mình sẽ tóm tắt công dụng chính của compendium ti4 để các bạn tiện theo dõi.

 

Sách năm nay có 13 goal. Cứ  mỗi khi số tiền mua compendium đạt mốc như trên blog dota2, thì tất cả những người đang sở hữu compendium sẽ được hưởng quyền lợi như đã liệt kê.

Khác với năm ngoái, Compendium TI4 thêm vào hệ thống tính điểm lên lvl cho compendium, có nhiều cách lấy point: mua trực tiếp từ store hoặc đạt được các điều kiện bên dưới :

Screenshot 2014-05-10 14.04.55

Compendium có lvl càng cao càng được item xịn hơn so với người khác.

Every 100 points will level up your Compendium. You’ll receive extra immortal treasures, obtain new custom in-game effects, get bonus Loading Screens and increase your Battle Point Booster percentage as you progress.

Higher level Compendium owners will receive various custom visuals, including modified teleport effects, base healing effects, and even new appearances for Bottle, Blink Dagger, and Dagon. These level up Custom Effects last until July 28th.

As an added bonus, if you reach level 50, you’ll receive a special alternate version of the Mini-Pudge courier when the stretch goal is reached.

Mỗi 10 lvl được nhận được 1 immortal item, được item gì thì phải chờ valve update  nhé.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top